• سامانه‌ها

سایر پایگاه‌ها

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس

| تاریخ ارسال: 1399/11/14 |
 ﻧﻈﺎﻡ ﺭﺗﺒﻪﺑﻨﺪﯼ ﺟﻬﺎﻧﯽ Webometrics ﺑﻪ ﺍﺭزیابی ﺣﻀﻮﺭ ﭘﮋﻭﻫﺸﯽ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩﻫﺎ ﺩﺭ ﻭﺏ ﺍﺯ ﻃﺮیق ﻭﺏﺳﺎیتﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﯽ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﺩ.
 ﺑﺮاین ﺍﺳﺎﺱ ﻭﺏ‌ﺳﺎیت ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩﻫﺎ ﻭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ۳ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﺭﺟﺎع یا ﻟﯿﻨﮏﻫﺎﯼ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭﺷﺪﻩ ﺍﺯ ﺳﺎیر ﺳﺎیتﻫﺎ ﺑﻪ ﺳﺎیت ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ (ﺷﺎﺧﺺ Visibility) ﺑﺎ ﻭﺯﻥ ۵۰%، ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩﺍﺕ ۲۱۰ ﻧﻮیسنده ﭘُﺮﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺩﺭ Google Scholar (ﺷﺎﺧﺺTransparency/Openness) ﺑﺎ ﻭﺯﻥ ۱۰% ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻘﺎﻻﺕ ﮐﯿﻔﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻗﺮﺍﺭﮔﺮﻓﺘﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺩﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﻘﺎﻻﺕ ﭘُﺮﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺩﺭ ﺳﺎیت SCImago (ﺷﺎﺧﺺ Excellence/Scholar) ﺑﺎ ﻭﺯﻥ ۴۰% ﺍﺭﺯیابی ﻭ ﺭﺗﺒﻪﺑﻨﺪﯼ ﻣﯽﺷﻮد.
جهت اطلاع از نتایج اخیر می‌توانید به آدرس http://www.webometrics.info مراجعه نمایید.

جدول اعلام نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
تاریخ
رتبه دانشگاه
فایل گزارش