• سامانه‌ها

سایر پایگاه‌ها

رونمایی از سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: 1399/9/29 |
سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از سامانه‌های نظام نوین اطلاعات پژوهشی کشور ایران (نوپا) راه‌اندازی و همزمان با هفته پژوهش رونمایی شده است. این سامانه در برگیرنده عناوین و اطلاعات بیش از ۲۰۰ هزار عنوان طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است. در این سامانه از طریق جستجوی ساده و پیشرفته، می‌توان اطلاعات طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های مصوب و خاتمه یافته را بازیابی نمود. از این سامانه برای جلوگیری از تکرار پژوهش‌های قبلی و بررسی عناوین تکراری و به زودی مشابهت‌یابی عناوین و متن پروپوزال‌ها و گزارش نهایی طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌ها استفاده خواهد شد. اطلاعات سامانه مذکور سحرگاه هر روز بروزرسانی می‌شود.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر